NAY Elektrodom otvorí v Prešove úplne nový koncept malometrážnej predajne!

16.08.2012 Prešov

Jednotka na trhu so spotrebnou elektronikou, spoločnosť NAY a.s., otvorí 16. augusta o 9.00 hod novú predajňu NAY Elektrodom v obchodno - zábavnom centre MAX v Prešove. Pôjde o úplne nový koncept predaja s bližším kontaktom so zákazníkom a novým dizajnom predajne. Prešovská prevádzka tak bude v sieti NAY Elektrodom jedinečná, ale do budúcnosti nie jediná.

Predajňa v Prešove je v poradí už 28., ktorú spoločnosť NAY bude na Slovensku prevádzkovať. Zákazníci sa však v porovnaní s doposiaľ existujúcimi prevádzkami dočkajú niekoľkých noviniek a pozitívnych zmien.

Tou najviditeľnejšou je predovšetkým moderný interiérový dizajn predajne, kde dominujú čierna a biela farba. Tie dodávajú priestorom novej predajne prémiový vzhľad a zákazníkovi príjemný pocit z atraktívnych priestorov s celkovou predajnou plochou 338 m2. Podstatne menšia metráž je ďalšou zásadnou zmenou oproti existujúcim veľkým prevádzkam, no vďaka viackanálovému typu predaja zákazník túto zmenu nepocíti.

„V novom NAY Elektrodome v Prešove dokážeme ponúknuť na menšej ploche ten istý sortiment, ako vo veľkej predajni pri rovnakej kvalite služieb a to vďaka väčšiemu dôrazu na poradenstvo a využitie viackanálového predaja,“ hovorí o novej predajni v Prešove Karol Tisončík, obchodný riaditeľ spoločnosti.

Zákazníkom bude v novom type predajne k dispozícii 11 špeciálne zaškolených predajcov, ktorí im pomôžu vybrať zo základného produktového portfólia, no i zo širokej ponuky veľkej bielej a čiernej techniky.
„Filozofia malometrážnej predajne kladie do popredia najväčšiu výhodu siete NAY Elektrodom, a tou je kvalifikované poradenstvo pri výbere z obrovského množstva produktov, ktoré sú k dispozícii a na následnom dovoze produktov priamo domov. Očakávame, že predajcovia budú dokonalými sprievodcami celým procesom nákupu, ktorý v niektorých momentoch simuluje internetový predaj, ale so živým osobným poradcom a konzultantom pre najlepší výber. Pokiaľ si zákazník nevyberie priamo z produktov, ktoré sú k dispozícii k okamžitému odberu, má možnosť siahnuť po ktoromkoľvek výrobku z obrovského sortimentu na našom centrálnom sklade. Do 2 pracovných dní mu ho následne bezplatne prinesieme domov,“ konštatuje Karol Tisončík.

Nový koncept však nič nemení na skutočnosti, že aj nová predajňa si zachováva obľúbené výhody veľkých prevádzok, ako napríklad bezplatné doručenie tovaru kamkoľvek na Slovensku do 2 pracovných dní aj s vynáškou, či funkciu odberného miesta pre internetové objednávky, tzv. PICK UP POINT.

„Otvorenie druhej predajne NAY Elektrodom v Prešove je jasným signálom zákazníkovi, že chceme byť k nemu bližšie s ešte lepšími službami,“ dodal Karol Tisončík, obchodný riaditeľ spoločnosti NAY.

O spoločnosti NAY a.s.
Spoločnosť NAY pôsobí na slovenskom trhu už 21 rokov a to v pozícii najväčšieho maloobchodného predajcu spotrebnej elektroniky, ktorý ponúka najväčší sortiment svetových značiek bielej, čiernej a IT techniky, spolu so širokým portfóliom súvisiacich služieb. Svoje pôsobenie začala spoločnosť začiatkom 90-tych rokov ako distribútor svetových značiek elektroniky. Od roku 1992 začala spoločnosť budovať vlastnú sieť maloobchodných predajní. V roku 1998 vytvorila koncept veľkoplošných predajní pod registrovanou značkou NAY Elektrodom, ktorý postupne rozšírila po celom Slovensku. Prvú a zároveň najväčšiu predajňu NAY Elektrodom otvorila na Zlatých pieskoch v Bratislave. V súčasnosti už prevádzkuje 27 veľkoplošných predajní v 23 mestách na Slovensku. V roku 2005 sa spoločnosť premenila na akciovú spoločnosť pod názvom NAY a.s. Za uplynulý rok dosiahla spoločnosť obrat 154,118 mi. eur a je NAY lídrom na slovenskom trhu s elektronikou. Viac informácií nájdete na www.nay.sk
 

Vyberte región

mark